Kaprálův mlýn, Ochoz u Brna. Devátý diskusní seminář typu Otevřený prostor bude tentokrát o jídle a jeho souvislostech. Dozvíte se, jak to, co máme na talíři, ovlivňuje svět kolem nás, a naopak jaké jsou možnosti potravinové soběstačnosti a získávání lokálního jídla na místní a regionální úrovni. Pořádá Trast pro ekonomiku a společnost ve spolupráci s Ekumenickou akademií Praha, Pro-Bio ligou a Katedrou environmentálních studií FSS MU. Více zde.
Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.
Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.
Napsat komentář