Sedmá generace 3/2020
V tématu nového čísla se věnujeme různým aspektům bezmasého stravování. Žaneta Gregorová přibližuje, do jaké míry přecházíme u nás i ve světě na veganství, Pavel Houdek rozebírá pozitivní i negativní vlivy veganství na životní prostředí, Adéla Fischerová podotýká, že méně masa se zpravidla rovná více přírody, Veronika Charvátová zpovídá lékařku a veganku Radanu Dymáčkovou na téma zdravotních mýtů o veganství, Jan Klika vyzvídá, v jakém stadiu se nachází boom laboratorního masa a Anna Kučerová radí, jak efektivně komunikovat s všežravci.
Seznam všech článků čísla naleznete ZDE. Tištěná verze Sedmé generace je k dostání na jednom z prodejních míst, e-verze pak na Alza.cz, Floowie.com nebo eBux.cz. Informace o předplatném 7.G najdete tady.