Biovinařství rozhodně není v České republice novinkou. Už v devadesátých letech začali na jižní Moravě první vinaři pěstovat hrozny a vyrábět víno šetrně k půdě i okolnímu prostředí. Boom nastal v roce 2007 s příchodem módní bio vlny a evropského dotačního systému. Biovíno si od té doby získalo hodně zákazníků, přesto se nezdá, že by se v budoucnu stalo biovinařství něčím běžným.
Jednorázový nákup článku
Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.
Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.
Napsat komentář