In biovino veritas

9. srpna 2016 /
foto: archiv F

Biovinařství rozhodně není v České republice novinkou. Už v devadesátých letech začali na jižní Moravě první vinaři pěstovat hrozny a vyrábět víno šetrně k půdě i okolnímu prostředí. Boom nastal v roce 2007 s příchodem módní bio vlny a evropského dotačního systému. Biovíno si od té doby získalo hodně zákazníků, přesto se nezdá, že by se v budoucnu stalo biovinařství něčím běžným.

Celý text je přístupný za 22 korun, nebo předplatitelům a předplatitelkám. S předplatným získáte přístup nejen k tomuto článku, ale i k tisícům dalších, publikovaných v 7.G od roku 1991. Roční e-předplatné stojí od 270 korun a zahrnuje i přístup k 7.G číslům ve formátech pdf, epub a mobi. Roční předplatné tištěné verze můžete získat od 450 Kč. Podrobnosti najdete na www.sedmagenerace.cz/obchod. Pokud si 7.G předplácíte, přihlaste se vpravo nahoře. Kupte si jen tento článek za 22 korun. Děkujeme za jakoukoli formu podpory.

Jednorázový nákup článku





Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.

Sedmá generace 3/2022 vychází v 2. polovině června.