Sedmá generace

Sedmá generace 3/2002

Ukázkové paneláky

I v paneláku lze žít ekologicky šetrným způsobem. Zvláště pak jedná-li se o panelák nízkoenergetický. Právě dva takové mají od podzimu minulého roku v brněnské městské části Nový Lískovec.

29. března 2002 /

Modifikace lorda Melchetta

Peter Melchett se na počátku letošního roku stal možná vůbec nejznámější osobností ekologického hnutí, která přijala práci pro nadnárodní korporace. V PR agentuře Burson-Marsteller bude spolupracovat s firmami, proti kterým vedl po léta řadu nesmiřitelných kampaní.

28. března 2002 /

Alternativy s duchem karnevalu

Březnový Monitor globalizace je věnován významné události, která měla ve světě mohutný ohlas a posunula antiglobalizační hnutí od masových protidemonstrací k nepřehlédnutelnému hledání společné vize „jiného světa, který je možný“. Česká média však Světové sociální fórum v Brazílii až na čestné výjimky ponechala bez povšimnutí.

27. března 2002 /

Politik musí mít vizi

Malá vesnička Jindřichovice pod Smrkem se několikrát objevila v novinových titulcích i televizním zpravodajství. Než si začnete číst tento rozhovor, zkuste se podívat na internetové stránky www.rozmysli.to. Za vším totiž stojí osobnost starosty a krajského zastupitele (nezávislý, na kandidátce Strany pro otevřenou společnost) Ing. Petra Pávka (1963).

26. března 2002 / ,
Sedmá generace 2/2024 vychází v 2. polovině dubna.