Časně jarní byliny a jejich zpracování

9. dubna 2022 /

Centrum Jamky, Leletice. Během jednodenního semináře se s Alenou Gajduškovou naučíte sbírat časně jarní byliny a dozvíte se, jak se dají využít v kuchyni i k domácímu léčení neduhů, jaký mají obsah nutričních látek i jakým způsobem prospívají. Z bylin si vlastnoručně připravíte i kompletní občerstvení — nápoje, saláty, polévku a hlavní jídlo. Přihlášky na e-malové adrese www.zuzanalavickova.com.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.

Sedmá generace 6/2022 vychází v 2. polovině prosince.