Debata 7.G: Stolování s hmyzem

9. října 2018 /

Brno, 18:30. Jak je v ČR rozšířeno pojídání hmyzu a jaké environmentální, etické a kulinářské výzvy přináší? Odpovědi představí na dalším debatním večeru 7.G Marie Borkovcová – vědkyně prozkoumávající oblast etnomofágie, zajímá se o nutriční hodnotu hmyzu a ekologické aspekty jejich chovu, Josef Kašák, entomolog působící na Ústavu ochrany lesů a myslivosti na Mendelově univrezitě v Brně, a Petr Ocknecht, kuchař a jeden z prvních propagátorů hmyzí stravy v ČR. Přihlásit se pozvat své známé můžete prostřednictvím facebookové události.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.

Sedmá generace 6/2022 vychází v 2. polovině prosince.