V našem těle nejsme sami, máme nekonečné zástupy spolubydlících — mikrobiotu. Podobné ekosystémy najdeme v každé sklenici kysaného zelí, v kompostu nebo vlastně kdekoliv na naší planetě. Poslední dobou se tyto mikrobi dostávají do centra pozornosti, ať už v rámci vědeckého výzkumu, anebo v kuchyni, v níž se vracíme ke kvašené zelenině, kváskovému chlebu, živému cideru nebo domácím sýrům. Tam všude se totiž bez spolupracujícího mikrovesmíru neobejdeme.
Jednorázový nákup článku
Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.
Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.
Napsat komentář