Divoké kvašení — experimentovat a přežít

23. prosince 2022 /
foto: abergavennyfoodfestival.com.
Sedmá generace 6/2022
Sedmá generace 6/2022
Divoké kvašení — experimentovat a přežít
Loading
/

Kniha Baudara Pascala Divoké kvašené nápoje uvádí čtenáře do světa kvašení a tvorby všelijakých lihovin od čistě ovocných limonád až po ležáky, piva nebo vína. Komentář jednoho z anonymních online recenzentů této polodivoké kuchařky je nejspíše nejvýstižnějším popiskem, který lze o knize říct. „Nebojte se experimentovat, jedinou zásadou je přežít to.“

Článek si můžete přečíst v časopise Sedmá generace 6/2022.

Předplaťte si Sedmou generaci na https://sedmagenerace.cz/obchod/.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pravidla pro komentáře: Redakce Sedmé generace si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který nemá nic společného s tématem, obsahuje vulgarismy, rasistické a xenofobní vyjadřování či jiné urážky ostatních, obsahuje spam a komerční reklamu nebo je jinak nevhodný. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Upozornění: Publikovat články nebo jejich části, jakož i zveřejňovat fotografie a kresby z časopisu Sedmá generace nebo z jeho internetových stránek je možné pouze se souhlasem redakce.

Sedmá generace 6/2024 vychází ve 2. polovině prosince